Bio

Vídeo creació per a intervencions i/o espectacles de música, teatre, dansa, accions d’art social…on l’espai és l’entorn escènic. En les meves propostes hi ha un treball previ de creació en estudi que s’acaba completant en el moment de l’acció artística (realització i projeccions visuals en directe). El meu treball es pot entendre com a una escenografia tecnològica, com un potenciador emocional d’allò que passa a escena i com un complement visual i sensible per als grups artístics.

Quant a mi: vaig néixer a Las Palmas de Gran Canària el 1977, fill de pare català i mare canària, vaig venir a Barcelona quan era un nadó. Els meus jocs d’infància van estar sempre relacionats amb les arts plàstiques (dibuix, pintura, gravat i volum) i arts escèniques (música, teatre i dansa) i la fotografia. L’any 2006 em llicencio en estudis superiors d’art. Vaig rebre alguns reconeixements com són un premi la millor projecte artístic de la Fundació Leandre Colomer de l’ Institut de Ciències de l’Educació (UAB) l’any 1998 i un premi  de la Fundació Dr. Joan Miquel. Facultat de Farmàcia (UB) l’any 2004 (primavera fotogràfica).

Trajectòria: durant les primeres etapes, ja d’adult, vaig poder exposar obres plàstiques en diverses galeries d’art de Barcelona així com participar en una gran exposició itinerant per Anglaterra organitzada per la London Print Studio Gallery. Vaig crear la companyia Òptic.So, un laboratori de creació audiovisual, cos, dansa i música electrònica, realitzant intervencions a espais de Barcelona i també a la Tv. He participat en projectes audiovisuals d’animació per adults (Canal + i Tv3 digital). Vaig realitzar una instal·lació en l’espai urbà (homenatge als artistes Christo and Jeanne Claude) organitzat per la Fundació Marató per la Pobresa , TV3 i l’Ajuntament de Barcelona; i la creació i projecció audiovisual del concert de cant coral  “Cantem per la Pau”, de la Carlota Baldrís, a la sala Pau Casals de  l’Auditori Barcelona, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Auditori.

En l’actualitat formo part de Becluster: projectes artístics interdisciplinaris. Un diàleg entre una compositora i pedagoga i un artista visual.

Logo bcluster sol 9x6 cm

I també sóc integrant de la companyia Dragonfly, de dansa tap dance i la seva relació amb la vídeo creació.

Combino la meva activitat artística amb tasques professionals com productor i gestor cultural per Airun Serveis Culturals S.L. en la que he  realitzat les funcions de project mannager, director de projectes i, actualment, combino les funcions esmentades amb les de comunicació, creativitat i impuls de projectes de cultura social.

cropped-Airun-favicon